Contact

U kunt de praktijk telefonisch bereiken op 06-51744186 en per mail: info@yvettegroot.nl

Bezoekadres:

Praktijk Psychomotorische Therapie Yvette Groot
Lombokstraat 1
2585 VP Den Haag

Onderaan de pagina vind u een kaartje voor de locatie.

Een locatie waar ik ook gebruik van maak:
Studio Gimbrère
Gerard Doustraat 164
Den Haag

Kosten:

Een kennismakingsgesprek  kost 70 euro.

Een behandelsessie duurt 60 minuten en kost voor particulieren 95 euro. Het zakelijke tarief is 125 euro exclusief BTW.

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden psychomotorisch therapie gedeeltelijk, mede afhankelijk van de soort verzekering die je hebt. Je declareert zelf direct bij de zorgverzekeraar. Dit gaat onder de categorie vaktherapie. Op dit moment is bekend dat in 2023 de volgende verzekeraars van sessies in mijn praktijk een gedeelte vergoeden vanuit een aanvullende verzekering: Aevitae, ONVZ, ProLife, VvAA en Zilveren Kruis. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om van tevoren navraag doen bij je zorgverzekeraar.

Kijk hier als je een totaaloverzicht wil zien.
LET OP: ik ben lid van de FVB en niet van de NFG.
Kijk dus even in de lijst of uw verzekeraar  via de NFG of FVB vergoedingen geeft.

Aarzel bij vragen niet om contact met mij op te nemen. Dit kan via

–  contactformulier op deze pagina
–  mail: info@yvettegroot.nl
– telefonisch: 06-51744186.

AGB-code zorgverlener: 90-048023
AGB-c0de praktijk: 90-056594

Lid NVPMT  2679
Lid FVB – Federatie Vaktherapeutische Beroepen

Voor vragen en informatie kunt u mij ook mailen via het contactformulier:

  Samenwerkingspartner: Drs. Marion de Bruijn – Zoom to You

  Marion en ik hebben elkaar ontmoet bij de coaching opleiding Body Mind Language. Zij  is een kundige coach, die voor zowel jongeren, volwassenen als voor organisaties werkt. Haar brede blik en grote analytisch vermogen in combinatie met een sterk inlevingsvermogen maken haar, ook voor mij, een waardevolle sparringpartner. 

  Ze is een specialist in welzijn, in het zorgen voor balans tussen hoofd en lichaam. Door haar brede achtergrond als organisatiedeskundige, lichaamsgerichte coach en paardencoach komt ze met out of the box-suggesties die een versnelling brengen in je ontwikkeling. Momenteel volgt Marion de opleiding Somatic Experiencing en zet zij deze benadering ook in bij haar coaching. Een ieder die op zoek is naar wezenlijke verandering heeft baat bij de coaching van Marion.

  Haar expertise op het gebied van lichaamsgericht coachen zet zij onder andere in tijdens het werken met haar paard Saint. Uit eigen ervaring weet ik inmiddels dat een paard ook communiceert op lichaamsniveau en sneller dan mensen kan waarnemen waar spanningen en blokkades zitten. Hij doet dit met als doel jou weer in je kracht te zetten. Hij nodigt je uit die spanningen los te laten, zodat je eigenheid weer tevoorschijn komt. Je komt snel tot de kern op een voelbare manier. 
  Voor sommige mensen met trauma’s biedt een paard een woordloze veiligheid op een manier die mensen hen niet kunnen bieden. Ook als je geen affiniteit met paarden hebt, is paardencoaching een beproefde en veilige methode. 

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/het-ene-dier-om-emoties-te-uiten-het-andere-om-grenzen-aan-te-geven-traumatherapie-met-paarden-en-honden-groot-succes/

  Voor informatie kunt u mij benaderen of gaan naar http://zoomtoyou.nl

  Yvette Groot psychomotorische therapie