Contact

U kunt de praktijk telefonisch bereiken op 06-51744186 en per mail: info@yvettegroot.nl

Bezoekadres:

Praktijk Psychomotorische Therapie Yvette Groot
Lombokstraat 1
2585 VP Den Haag

Onderaan de pagina vind u een kaartje voor de lokatie.

Voor vragen en informatie kunt u mij ook mailen via het contactformulier:


Samenwerkingspartner: Drs. Marion de Bruijn – Zoom to You

Marion en ik hebben elkaar ontmoet bij de coachingsopleiding Body Mind Language. Zij  is een kundige coach, die zowel voor jongeren, volwassenen als voor organisaties werkt. Haar brede blik en grote analytisch vermogen in combinatie met een sterk inlevingsvermogen maken haar, ook voor mij, een waardevolle sparringpartner. 

Ze is een specialist in welzijn, in het zorgen voor balans tussen hoofd en lichaam. Door haar brede achtergrond als organisatiedeskundige, lichaamsgerichte coach en paardencoach, komt ze met out of the box- oplossingen die een versnelling brengen in je ontwikkeling. Een ieder die op zoek is naar wezenlijke verandering heeft baat bij de coaching van Marion.

Haar expertise op het gebied van lichaamsgericht coachen zet zij onder andere in tijdens het werken met haar paard Saint. Uit eigen ervaring weet ik inmiddels dat een paard ook communiceert op lichaamsniveau en sneller dan mensen kan waarnemen waar spanningen en blokkades zitten. Hij doet dit met als doel jou weer in je kracht te zetten. Hij nodigt je uit die spanningen los te laten, zodat je eigenheid weer tevoorschijn komt. Je komt snel tot de kern op een voelbare manier. 
Voor sommige mensen met trauma’s biedt een paard een woordloze veiligheid op een manier die mensen hen niet kunnen bieden. Ook als je geen affiniteit met paarden hebt, is paardencoaching een beproefde en veilige methode. 

Voor informatie kunt u mij benaderen of gaan naar http://zoomtoyou.nl

Yvette Groot psychomotorische therapie